• alt text

  • alt text

  • alt text

  • alt text

  • alt text

Hatfield Studio

City of London
2011
-

A studio apartment in the Listed Golden Lane Estate (Chamberlain Powell and Bon) was carefully renovated and fitted for two art historians to use as a study and for visitors. The external building fabric was upgraded, maintaining the character and spirit of the original space. The diminutive kitchen was refitted to be simultaneously useful and discrete. The existing fine narrow strip timber and balck tile floor finishes were imaculately renovated. The old cramped bathroom was transformed into a shower room with a practical wetroom floor. The difficulties of the intrusive existing services were managed in concealed detailing to create clear comfortably habitable spaces.



Year: 2011
Location: City of London
Client: Private client
Project Status: Built
Photographs: Step Haiselden